ASICS Frontrunner NL

Het ASICS Frontrunner team bestaat uit een zeer diverse groep mensen en dat is ook precies wat we er zo mooi is aan dit team. Jong, oud, wedstrijdatleet, fanatiek, minder fanatiek, allemaal spreken we dezelfde taal, namelijk die van de hardloper. Hardlopen is wat ons bind, hardlopen is wat wij graag doen. Deze passie delen wij graag met iedereen die ook van hardlopen houdt.

Als dertienvoudig Nederlands Kampioen hardlopen kan ik al jarenlang vertrouwen op de schoenen en kleding van dit prachtige merk ASICS. Vanaf het eerst moment dat ik kan herinneren loop ik al op dit vertrouwde merk. Nu ik gestopt met topsport train ik nog steeds fanatiek en moet ik kunnen blijven vertrouwen op goede materialen waar een filosofie achter zit, waarin lichaam en geest in balans zijn. Ik ren om fit te blijven, maar ik kan het af en toe niet laten om mijn snelle schoenen aan te trekken om een sprintje op spikes te trekken of mijn lichte trainingsschoenen voor een supersnelle duurloop.

Vooruitstrevende technologie, betrouwbaar, duurzaam en ook nog voorzien van een prachtige design kenmerkt de unieke eigenschappen van ASICS!

Ik ben dan ook trots dat ik als ambassadeur van het ASICS Frontrunner Team deze boodschap kan en mag blijven uitdragen met 29 andere fanatieke hardlopers. Samen delen wij een passie, één team met één taak. Het promoten en uitdragen van dit prachtige en betrouwbare merk!