Professionele persoonlijke begeleiding voor alle niveaus

Personal Training

Professionele persoonlijke begeleiding voor alle niveaus.

U zoekt iemand die uw stok achter de deur is? Iemand die u op een inspirerende en motiverende manier helpt om uw persoonlijk doel te bereiken? Iemand waar u na een zware training meer energie van krijgt? Kortom een coach die u fitter, gezonder, energieker en sneller kan maken? Zoek dan niet langer, dan bent u aan het juiste adres.

Plezierige begeleiding voor alle niveaus
Ik coach altijd op plezier. Dan komt vanzelf de passie. En voor degenen die dat belangrijk vinden ook de prestatie. Ik noem dat ook wel de 3 P’s. Of u nu beginner bent of marathoncrack, dat maakt mij niet uit. Iedereen verdient professionele begeleiding op maat. Ik beloof u, na een training met mij is het nooit meer hetzelfde.

Op-maat-gemaakt
Of u nu een beginner bent of zeer ervaren loper die op zoek is naar een verantwoord hardloopschema of persoonlijke training, samen maken we een op-maat-gemaakt plan. Geen plan of training is dan ook hetzelfde. Voorafgaand plannen we altijd eerst een intakegesprek om uw doelen in kaart te brengen om de juiste vorm qua begeleiding te kunnen bieden.

Wat heb ik te bieden?
Zoals al eerder beschreven is het afhankelijk van het intakegesprek en welke wensen en behoeften u hebt, maar het volgende kan ik u persoonlijk aanbieden:

  • Trainingsschema’s-op-maat (Hardlopen, corestability- en krachttraining, flexibiliteit- en mobiliteit)
  • Persoonlijke trainingen
  • Loop-APK (fysieke testen en medische screening i.s.m. Isokin Training & Therapie)
  • Zoladztest en maximaaltest inclusief adviesrapport (inspanningstesten om o.a. je trainingszones en drempelwaarden te bepalen)
  • Video-analyse looptechniek inclusief persoonlijk adviesrapport

Wat klanten zeggen

Sluit Menu