Training en Coaching

Je bent op zoek naar een inspirerende en enthousiaste, maar vooral bevlogen persoonlijkheid die jouw helpt om je doel te bereiken? Je bent op zoek naar een professional met veel sportieve-  maar ook levenservaring? Een coach die jou fitter, gezonder, energieker en sneller kan maken? Zoek niet langer, dan ben je aan het juiste adres.

Ik durf het wel te zeggen! Ik heb verstand van hardlopen en bewegen, hoe lekkerder jij beweegt, hoe fitter jij je voelt. Bewegen moet leuk zijn en je moet er energie van krijgen. Ik weet het… De eerste stap is altijd het moeilijkste, maar ik beloof je, na een training met mij is het nooit meer hetzelfde. In mijn manier van coachen gaat het niet om mij, het gaat niet om het beste van mijzelf als ervaringsdeskundige op hardloopgebied in jou te stoppen.

Ik coach jou om de beste versie van jezelf te worden.

 

Of je nu als beginner of zeer ervaren loper op zoek bent naar een uitgekiend hardloopschema of  meer op zoek bent naar personal training. Het moet altijd op maat zijn en op jouw niveau.

Ik bied je de mogelijkheid voor de volgende vormen van begeleiding:

  • Jaarplan en hardloopschema’s voor beginners en gevorderden
  • Personal Training
  • Meten = weten begeleiding
  • Groepstraining (max. 8 personen)
  • Video-analyse looptechniek

Voordat we een bepaalde vorm van begeleiding kiezen die bij jou past vind er altijd eerst een kennismaking in de vorm van een intake(gesprek) plaats.Wil je graag meer informatie, neem dan direct contact op!