Veluwe Wildspotrun

Duur:                                                         90 á 120 minuten (afstand onbelangrijk!)
Niveau en doelgroep:                       Fanatieke hardlopers 😉
Kosten:                                                     €20,- pp excl. BTW (Maximaal 6 personen, minimaal 3 personen)

De Veluwe is een prachtig natuurgebied met mooie heuvels, vergezichten, singletracks en geheime paadjes om te gaan ontdekken. Dit grote natuurgebied kent vele verschillende soorten wilde dieren en reptielen zoals edelherten, hindes, reeën, wilde zwijnen, boommarters, buizerds, vossen, hazelegers, slangen en sinds kort zijn er zelfs wolven gespot!

Kortom een omgeving die uitdaagt om te gaan ontdekken. Kun je wel wat rust en ruimte in je hoofd gebruiken en lijkt het je leuk om onder begeleiding te gaan trailen en wild te spotten? Ik ken de Veluwe op mijn duimpje en kom dan ook regelmatig wilde dieren tegen (geen 100% garantie). Zeker als we tegen het schemer gaan lopen is de kans supergroot om wilde dieren tegen het lijf te lopen. Nog meer dan vroeg in de ochtend! Inclusief een gratis bak heerlijke zelfgemaakte espresso en appeltaart!  Mail naar: info@dennislicht.nl om aan te melden of vul je gegevens in bij het contactformulier.