Damloop 2023: “In 10 weken naar een persoonlijk record”

Dam tot Damloop 2023 – In 10 weken naar een persoonlijk recordHoewel ik gestopt ben met topsport, ben ik niet met hardloop-pensioen. De passie en liefde voor het hardlopen maakt dat ik nog steeds met heel veel plezier mijn rondjes ren. Dit in combinatie met een stukje talent voor het hardlopen en de jarenlange ervaring die ik als atleet en coach heb opgedaan maakt dat ik nog steeds een aardig niveau kan laten zien. Tijdens de Damloop editie van 2023 verbrak ik opnieuw mijn persoonlijk record. In 2017 liep ik al eens in mijn nadagen 49.28 (carbonloos) op de Tien Engelse Mijlen in Apeldoorn en vorig jaar in deDamloop editie van 2022 verbeterde ik me ook al. Toen liep ik 49.04 (brutotijd). Dit jaar bracht ik mijn persoonlijk record op 48.38. Aanleiding om eens mijn trainingsschema te delen met de tien trainingsweken vooraf de Damloop jongstleden.

Klik op onderstaande button om het programma te downloaden. 

Foto: Seth Profet Sports Photography

Laatste nieuws

Vallende sterren

Het is vrijdagavond 19 augustus en ik zit samen met mijn vriendin voor de TV, want het WK Atletiek in Budapest is gestart met de

Lees verder »