Gast­spreker & commentator voor atle­­tiek- en hard­­loop­­eve­­ne­­men­­ten

Gastspreker

Een goed verhaal, waaruit je inspiratie en motivatie kunt halen voor je eigen leven. Dat is vaak de reden waarom organisaties en bedrijven een gastspreker boeken. Ook ik ben in te huren als gastspreker of presentator voor bijvoorbeeld je netwerkclub, loopvereniging, evenement of school. Maar waarom zou je dat doen? 

  • omdat je op zoek bent naar een goed én eerlijk verhaal over het leven van  een topsporter. Een verhaal dat je collega’s, teamleden, leerlingen of mede-ondernemers inspireert en aan het denken zet
  • omdat de lessen die ik als topsporter leerde, ook toe te passen zijn in jouw leven
  • omdat je op zoek bent naar een hardloopexpert, die zijn tips & tricks én enthousiasme wil delen met het grote publiek 
  • omdat je op zoek bent naar een enthousiaste persoonlijkheid die kijkt naar wat jouw publiek nodig heeft en zich niet blindstaart op z’n eigen verhaal

 

Co-commentator loopsport & atletiek bij Omroep Gelderland 

Voor een groep óf voor de camera vertellen over de tofste sport die er is: mooier wordt het niet! Ik geniet dan ook elke keer met volle teugen als ik als commentator loopsport & atletiek bij Omroep Gelderland aan de slag mag. Samen met collega-presentatoren versla ik als loopsportanalist de mooiste hardloopevenementen van Gelderland. Daar komt mijn achtergrond als topsporter natuurlijk goed bij van pas: ik ken de atletiek, het deelnemersveld en soms zelfs het parcours op mijn duimpje. 

 

Wat klanten zeggen