Dennis Licht 

Mensenlevens veranderen. Het is dé reden waarom ik drie jaar geleden met Dennis Licht Running ben begonnen. ‘Maar hoe doe je dat dan?’, vraag je je misschien af. Het antwoord is eigenlijk best simpel: door mensen te inspireren in beweging te komen. Niet alleen vandaag, maar ook morgen en overmorgen. Want als je eenmaal een gezonde levensstijl te pakken hebt, wil je nooit meer anders! 

Bevangen door het hardloopvirus 

Natuurlijk heb ik niet zomaar gekozen voor mijn werk als hardloopcoach en personal trainer. Als klein jongetje raakte ik al bevangen door het hardloopvirus. Mijn vader deed mee aan hardloopwedstrijden en regelmatig rende ik een stukje met hem mee. Geïnspireerd door Nederlandse topatleten als Kamiel Maase, Gerard Tebroke en mede-Apeldoorner Gert-Jan Liefers droomde ik ook van een carrière als topatleet.

En die droom is zeker uitgekomen! In de afgelopen jaren mocht ik me dertien keer tot Nederlands kampioen kronen. Daarnaast nam ik deel aan verschillende Europese- en Wereldkampioenschappen atletiek  En weet je wat zo bijzonder is? Met mijn toptijd op de 5000 meter (13.23 minuten) sta ik tussen die hardlooplegendes waar ik vroeger zo naar opkeek. 

Coaching aan beginners én ervaren marathoncracks

Inmiddels heb ik mijn topsportcarrière beëindigd, maar de liefde voor de loopsport is er nog steeds. En de kennis en ervaring die ik de afgelopen jaren heb opgedaan, deel ik via Dennis Licht Running graag met je! Misschien loop je al jaren hard, maar heb je regelmatig last van blessures. Of ben je die fervente marathonloper, die graag een trainingsschema op maat ontvangt. Of misschien heb je net de stoute (hardloop)schoenen aangetrokken, maar ben je op zoek naar professionele begeleiding en een ‘stok achter de deur’. Laat mij je coachen, zodat we samen kijken wat er voor jou in zit. Ik ben er klaar voor, jij ook?