Analyseer je looptechniek met ons 5D Analyse systeem

In het Loop Expertisecentrum kun je bij ons terecht voor verschillende inspanningstesten en loopanalyses. Of het nu gaat om het inzichtelijk maken van je looptechniek, het bepalen van je trainingszones, of antwoord krijgen op de vraag waarom je knieblessure steeds terugkeert. Wij gaan graag op onderzoek uit. In ons centrum bieden we onder ander de mogelijkheid om je looptechniek met het software- en hardwaresysteem van Motion Metrixx te analyseren.

Markerloos camerasysteem

Met behulp van dit geavanceerde camera- en softwareysteemkunnen wij in twee minuten de meest objectieve en nauwkeurige data verzamelen om jouw looptechniek te analyseren. Dit systeem is markerloos en daarmee zeer gebruiks­vriendelijk. Geen stickers plakken en dat soort zaken zodat we tijd genoeg overhouden om je ook naderhand van persoonlijk advies te voorzien. Ook kunnen wij je des­gewenst van schoen­advies voorzien en is dit systeem inzetbaar voor therapeutische en weten­schappelijke doeleinden.

Wat meet het systeem?

Het camera- en softwaresysteem van Motion Metrixx bepaalt aan de hand van een aantal momentopnames diverse parameters in kaart. Het maakt allereerst een persoonlijk lopersprofiel van je met je sterke en minder sterke punten. Iedereen is een andere type loper en dan is het fijn om te weten waar jouw kwaliteiten liggen en waar je jezelf sterk kunt verbeteren. Tijdens de loopanalyse bepalen we onder aan je elastic return, je loopefficiëntie, je contacttijd, cadans, stand van je heupen. de remmende krachten die vrijkomen op je (onder)benen, kijken we naar waar jij je voeten plaatst, je knie- en heuphoeken, en nog veel meer. Wij analyseren deze data en vertalen dit tijdens het analyseren naar praktische tips en tricks en soms krijg je al direct wat persoonlijke oefeningen mee waarmee je zelf direct aan de slag kunt.

Een persoonlijk rapport

Na afloop ontvang je gelijk een persoonlijk adviesrapport en ontvang je ook binnen één klik op een knop alle videobeelden in je mail en kun je de resultaten en de persoonlijke adviezen nog even rustig nalezen. Natuurlijk is het er altijd de mogelijkheid om naderhand nog een persoonlijke training in te plannen zodat alle tips, tricks en oefeningen ook goed beklijven.

Interesse in een loopanalyse?

Surf naar loopexpertisecentrumapeldoorn.nl en neem contact met ons op voor een uitgebreide loopanalyse. Mij persoonlijk mailen op info@dennislicht.nl mag ook.

Laatste nieuws

Vallende sterren

Het is vrijdagavond 19 augustus en ik zit samen met mijn vriendin voor de TV, want het WK Atletiek in Budapest is gestart met de

Lees verder »