ASICS FRONTRUNNER: ONZE MISSIE!

Wanneer jij er over nadenkt om je aan te melden voor de ASICS Frontrunner Community, dan is het goed om je te verdiepen in de filosofie van het merk die je wilt vertegenwoordigen en het doel dat we met onze community nastreven.

Betekenisvol zijn

Een van de vragen die je krijgt bij het invullen van het aanmeldformulier is hoe jij denkt een bijdrage te kunnen leveren aan onze missie. De invulling van die missie en de doelen is voor iedereen verschillend. Vraag dus op voorhand hoe jij betekenisvol kan zijn voor het team. En vergeet daarbij niet dat je onderdeel uitmaakt van een internationaal team. Zo ben ik zelf coach en sta ik ook letterlijk langs het veld om mensen in beweging te krijgen en te houden, maar dat geldt niet voor iedereen. Iedereen geeft op zijn of haar eigen creatieve wijze invulling aan onze missie. Ik zeg bewust ons, want dat voelt ook daadwerkelijk zo.

Onze missie

Het sportmerk ASICS staat voor de Latijnse acroniem Anima Sana In Corpore Sano, wat vrij vertaald staat voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Ons belangrijkste doel is om iedereen over de hele wereld aan te moedigen die dol is op bewegen. We zijn er als team trots op om als unieke en vooral ook authentieke gemeenschap te blijven ontwikkelen met deze filosofie in onze achterhoofd. Onze leden delen hun passie om andere mensen te inspireren en te motiveren om in beweging te komen en te blijven.

Zien bewegen, doet bewegen

Soms trainen we met elkaar, racen we met elkaar, maar vooral willen onze gedeelde passie binnen onze eigen lokale community delen. We delen onze kennis, ervaring en inspiratie, zodat we iedereen in beweging krijgen. Zien bewegen, doet immers ook weer bewegen.

Verscheidenheid is wat ons onderscheid

Ons team is een heel diverse groep met verschillende achtergronden, in alle soorten en maten en zelfs heel erg verschillende leeftijdscategorieën. Van jong tot oud(er), beginner tot (ex)prof, fitnesscoach of runningexpert. We lopen op de weg, atletiekbaan of in de prachtige natuur of in ruige omstandigheden. Het is de verscheidend die ons onderscheid. Dit maakt ons team uniek, authentiek en een mooie afspiegeling van de samenleving, maar allemaal met een gemeenschappelijke deler. De interesse voor sporten en bewegen. Ons team in België en Nederland bestaat uit mensen die hun marathondebuut als Frontrunner hebben gemaakt, oud-topatleten, coaches, cityguides of brengen gehandicapte mensen in beweging. Of zijn dankzij het hardlopen zelfs tientallen kilo’s afgevallen of draaien hun hand niet om voor een ultra. En dat niet alleen in de lage landen.

International Frontrunner Meeting Amsterdam 2018, hosted by the Belgian and Dutch Team

Een internationale community

In 2021 strekt onze community zich uit over maar liefst 30 landen over de hele wereld. Met meer dan 600 hardlopers die één gezamenlijk doel nastreven. De wereld in beweging brengen voor een gezonde geest in een gezond lichaam. Hoe mooi en inspirerend kan het dan zijn om onderdeel van zo’n team uit te maken?

Meld je aan

Ook dit jaar zijn we weer op zoek naar nieuwe leden met onze internationale community. Wil jij ook “Ambassador of Movement” worden? Het maakt niet uit of je beginner bent of een echte hardloopcrack, of professional in de sport. Klinkt dit als iets voor jou? Vul dan het aanvraagformulier in en vertel ons wie je bent en wat motiveert en hoe jij anderen denkt te inspireren om in beweging te komen.

bron foto header: Andy Astfalck

Laatste nieuws

Vallende sterren

Het is vrijdagavond 19 augustus en ik zit samen met mijn vriendin voor de TV, want het WK Atletiek in Budapest is gestart met de

Lees verder »