DOE MEE AAN DE CORONARUN EN STEUN HET OUDERENFONDS

Initiatiefnemers van de Coronarun, Dennis Vangangel van TrendyHangers.nl en ASICS Frontrunner Dennis Licht, organiseren voor de gehele maand april een virtuele run. Deze solo run is bedoeld om in tijden van afgelastingen van alle sportevenementen toch nog die ‘piece of a medal’ te kunnen scoren. Laat je benen spreken en schrijf je in voor dit eenmalige virtuele hardloopevenement.

Steuntje in de rug voor ouderen

Met deelname aan dit evenement steun je het Nationaal Ouderenfonds. Door het sociale isolement dat ontstaat voor ouderen kunnen zij juist in de toekomst wel een extra steuntje in de rug gebruiken. Deze geheel belangeloos georganiseerde run komt op wat kleine kosten na voor de inschrijving, medaille en verzending, geheel ten goede van het fonds voor ouderen.

Bepaal je eigen afstand

Of je nu gepland had om een 5 kilometer te lopen of zelfs een hele marathon. Het maakt in deze virtuele run niet uit welke afstand je loopt. Track je eigen run met je horloge, app of je telefoon. Er is geen bewijs nodig, maar dit mag wel online gedeeld worden. Tag ons op Facebook met @coronarun of gebruik de hashtag #coronarun om jouw run te delen.

Laat je benen spreken

Wij hebben deze run op poten gezet met maar één doel: mensen in beweging krijgen en houden. Dit is ook mijn missie als ondernemer, aldus Licht. “Je ziet veel mensen online hun mening ventileren en er ontstaat veel onrust over hoe om te gaan met het virus. Wij laten liever onze benen spreken voor de samenleving en proberen er een positieve draai aan te geven nu de evenementen zijn weggevallen”, benoemd Vangangel.

Doe mee

Wil je ook meedoen aan dit evenement? Dat kan! Je kunt je nog online inschrijven tot en maart 31 maart. Hier de link:

https://inschrijven.nl/form/2020043051087-nl

Omdat er wat levertijd zit op de medailles kan het even duren voordat je als deelnemer jouw unieke medaille ontvangt.
Mocht het tot een totale lockdown komen waarin we niet meer buiten mogen gaan hardlopen, dan zullen we dit evenement verplaatsen.

Help de coronarun viraal gaan!

Net als wij ook enthousiast over deze virtuele solo run? Like onze Facebookpagina, deel ons evenement en help ons zoveel mogelijk geld in te zamelen voor het Nationaal Ouderenfonds.

Deze virtuele run is powered by: TrendyHangers.nl, Dennis Licht | Running® en hardlopen.nl

Laatste nieuws

Vallende sterren

Het is vrijdagavond 19 augustus en ik zit samen met mijn vriendin voor de TV, want het WK Atletiek in Budapest is gestart met de

Lees verder »