Doe mee aan de Virtuele Midwinterloop

Doe mee op zondag 6 februari 2022 aan de Virtuele Midwinterloop en ondersteun het goede doel de Abdi Nageeye Foundation. Zo krijgen kinderen in Somalië de kans die Abdi ook heeft gekregen: kunnen sporten en spelen in een veilige en vertrouwde omgeving.

Voor jou is het misschien vanzelfsprekend om buiten te spelen (lees: hardlopen), maar dat is het in het geboorteland van Abdi zeker niet. In Somalië vond 25 jaar lang een burgeroorlog plaats en was veilig sporten en spelen voor kinderen niet mogelijk. Nog steeds zijn er onvoldoende sport- en spelvoorzieningen voor Somalische kinderen. Door jouw benen te laten spreken tijdens deze virtuele run maak je dit wel mogelijk! Dat geeft vleugels of niet?

Meld je aan via het online inschrijfformulier (inschrijving sluit 5 februari 23:59) en krijg ná inschrijving toegang tot onze stravaclub waar je kunt deelnemen aan ons clubevenement. Je kunt je aanmelden voor de virtuele 8km, virtuele 10 Engelse Mijlen (16,1km) of de virtuele 25km. Een mooie knipoog naar de Midwinter Marathon, waarbij we willen benadrukken dat dit geen initiatief is van dit mooie evenement. Omdat het een virtuele run betreft kun je na aanmelding besluiten om het evenement vanuit huis te lopen in je eigen omgeving. Het is dan ook niet plaats- of tijdsgebonden.

Onder de deelnemers verloten we 4 prijzen beschikbaar gesteld door partners van deze online run:

1. Een online meet & greet met Abdi Nageeye, zilveren medaillewinnaar OS Tokyo 2020
2. Een boek met het levensverhaal van Abdi Nageeye (Atleet zonder grenzen, vernieuwde versie)
3. Een 5D Loopanalyse in het Loop Expertisecentrum in Apeldoorn
4. Een hardloopclinic van Dennis Licht, hardloopcoach en oud-trainingsmaatje van Abdi Nageeye

Dit evenement wordt geheel vrijwillig mogelijk gemaakt door:
Abdi Nageeye Foundation
Loop Expertisecentrum Apeldoorn
Dennis Licht | Running, Coaching & Adviezen

Deelnamekosten zijn 8,00 €. En je kunt vrijwillig een extra donatie doen.

Laatste nieuws

Vallende sterren

Het is vrijdagavond 19 augustus en ik zit samen met mijn vriendin voor de TV, want het WK Atletiek in Budapest is gestart met de

Lees verder »