ASICS FRONTRUNNER ON TOUR PALEISPARK APELDOORN

Op één van de mooiste locaties van Nederland organiseer ik op 21 april 2018 een Asics Frontrunner on Tour! We gaan hardlopen in Paleispark het Loo. Maar we gaan natuurlijk niet zomaar hardlopen op deze prachtige locatie. We besteden ruim aandacht aan een goede warming-up, dynamische rekoefeningen, mobiliteit in heupen en gewrichten, maar ook kracht-elementen en oefeningen ter verbetering van je looptechniek en voorkomen van blessures, zodat jij weer boordevol kennis, inspiratie, motivatie en spierpijn huiswaarts keert.

Deelname aan de clinic is GRATIS,-, de enige kosten die er aan verbonden zijn is het toegangskaartje van 2€ tot dit prachtige gebied. Aanmelden stel ik overigens verplicht, dus graag een e-mail sturen naar info@dennislicht.nl zodat ik weet wie en hoeveel mensen er komen. Ook als je een introducé meeneemt verneem ik graag met hoeveel personen je komt en wie het zijn.

Nog even iets over de bereikbaarheid van onze meetingpoint. Voer in op je navigatie: Pijnboomlaan kruising met Amersfoortseweg, Apeldoorn (gratis parkeren!). Binnenrijden in Paleispark Het Loo vanaf de Amersfoortseweg, ter hoogte van het bebouwde kom-bord Apeldoorn. U komt dan uit bij een kleinere parkeerplaats (Bosloo genaamd). Hier is ook een (invaliden)toilet aanwezig. Tot snel!

Laatste nieuws

Vallende sterren

Het is vrijdagavond 19 augustus en ik zit samen met mijn vriendin voor de TV, want het WK Atletiek in Budapest is gestart met de

Lees verder »