FOJA Running Team weer van start!

Nog 15 weken en dan is het zover, dan klinkt het startschot van de Midwinter Marathon. Bijna elk jaar doen ongeveer 14000 hardlopers mee aan Apeldoorns grootste sportevenement. Lopers kunnen dan kiezen uit deelname aan de 8km, 10 Engelse Mijlen of 25km en sommige wagen zich zelfs aan de marathontrail in de Kroondomeinen die altijd op de zaterdag plaatsvindt. 

Eerste looptraining FOJA Running Team

De organisatie van dit evenement betekent ook weer het officiële startsein voor de trainingen van het FOJA Running Team. Op 27 oktober heeft inmiddels de eerste gezamenlijke looptraining plaatsgevonden Een kleine 15 personen waren aanwezig in de herfstvakantie om een vliegende start te maken. Over iets meer dan 100 dagen zullen zij optimaal geprepareerd zijn voor dit evenement.

Professionele begeleiding

De trainingen worden begeleid door een gekwalificeerde looptrainers van het Loop Expertisecentrum in Apeldoorn en vinden wekelijks plaats direct na werktijd op de donderdag. Geheel in-company en daarmee zijn medewerkers van de FOJA Groep gelijk klaar met sporten.
Heeft jouw bedrijf, organisatie of team ook interesse in een trainingstraject gekoppeld aan een hardloopevenement. Neem vrijblijvend contact voor meer informatie.

Interesse?

De komende periode staan er ook trainingstrajecten gepland met Remeha, afvalverwerkingsbedrijf Circulus en zijn we in overleg met een bedrijf voor een trainingtraject gekoppeld aan de Enschede Marathon komend voorjaar. 

Laatste nieuws

Vallende sterren

Het is vrijdagavond 19 augustus en ik zit samen met mijn vriendin voor de TV, want het WK Atletiek in Budapest is gestart met de

Lees verder »