GA JIJ DIT JAAR MET EEN BIJZONDER VERHAAL DE FINISH OVER?

Vorig jaar liepen twaalf, ongeoefende, lopers met een bijzonder verhaal mee in een hardloopgroep van Omroep Gelderland. Dit gebeurde onder begeleiding van Dennis Licht. Uiteindelijk liepen deze twaalf lopers allemaal 8 kilometer hard en kwamen ze over de finish, vol trots. Wil jij dat nou ook? Dan is dit je kans!

Meervoudig Nederlands kampioen Dennis Licht uit Apeldoorn wil weer twaalf lopers de kans geven om onder zijn begeleiding de ‘acht van Apeldoorn’ te lopen tijdens de Midwintermarathon in Apeldoorn. Dat betekent dat jij je geen zorgen hoeft te maken over problemen bij het hardlopen, want die worden al voorkomen.

‘Wil jij nou meedoen, stuur dan je motivatiebrief op naar Omroep Gelderland. Dan zorgen wij ervoor dat je gezond en fit aan de start verschijnt in februari. En nee, het stopt niet bij de finish. We willen ervoor zorgen dat jij het ook na die tijd blijft oppakken en doorgaat’, zo zei Dennis Licht bij De Week van Gelderland vrijdag.

‘Ik wilde stoppen’

Miranda was één van de lopers die afgelopen jaar onderdeel was van de Omroep Gelderland-loopgroep. Zij is tot haar eigen verbazing super enthousiast geraakt. ‘Ik had het idee om te stoppen na de 8 kilometer, om nooit meer te lopen. Maar door het enthousiasme van de groep en Dennis ben ik gewoon door gegaan.’

Wil je meedoen aan de nieuwe loopgroep? Mail dan naar gelderlandsport@gld.nl.

Zie ook: Met een bijzonder verhaal de finish over

Laatste nieuws

Vallende sterren

Het is vrijdagavond 19 augustus en ik zit samen met mijn vriendin voor de TV, want het WK Atletiek in Budapest is gestart met de

Lees verder »