MAAK KANS OP EEN PLEK IN SILVANA RUNNING TEAM VAN DENNIS LICHT

Twaalf ongeoefende lopers krijgen ook deze winter weer de kans om deel te nemen aan de Midwinter Marathon. Na een succesvolle editie in 2019 biedt Dennis Licht opnieuw met een hele reeks partners, twaalf lopers de kans om gratis deel te nemen aan het leefstijlprogramma. Met als einddoel het succesvol volbrengen van de Acht van Apeldoorn. De komende tijd zal ons nieuwsblad samen met Omroep Gelderland hier uitgebreid verslag doen.

Coachen op gezonde leefstijl
Dennis Licht biedt twaalf hardlopers, liefst beginners, de kans om deel te nemen: “In ongeveer 100 dagen zullen wij de deelnemers klaarstomen voor de acht-kilometerwedstrijd. We gaan niet alleen werken aan het verbeteren van de conditie, ik weet namelijk dat er meer nodig is om vol te houden. Mijn ervaring als coach leert mij ondertussen dat het probleem voor mensen om in beweging te komen veel breder is. Soms zijn het terugkerende hardloopblessures, maar ook vaak leefstijl-gerelateerde zaken zoals voeding, stress, slaap, en ja ook zelfvertrouwen. Daarom zullen we ook aan de slag met deze thema’s. Door samen in een team met gelijkgestemden de uitdaging aan te gaan is er veel meer mogelijk dan mensen zelf denken”.

Geen excuses
Een hele reeks van partners maakt het mogelijk om gratis deel te nemen aan dit leefstijlprogramma. De hardlopers krijgen onder meer goede sportkleding en hardloopschoenen, sportmedische ondersteuning, maar ook begeleiding op het gebied van voeding, gezond leren bewegen, stress en ontspanning en natuurlijk training van de meester zelf. Dennis Licht: “Er is dan ook geen excuus te bedenken om niet deel te nemen!”

Start programma
Op 28 oktober zal het leefstijlprogramma van start gaan met een sportmedische check. “Met deze medische check brengen we ook potentiële blessures in kaart en leren we de deelnemers goed kennen en waar ieder zijn of haar aandacht naar uit moet gaan, dit vergroot de kans op succes.” Aldus Licht. Het programma bestaan uit twee begeleidde en twee zelfstandige trainingen.

Motivatiebrief
Als u  kans wilt maken op een plek in het running team, dan kunt u daarvoor een motivatiebrief sturen naar de redactie van Omroep Gelderland door een e-mail te sturen naar omroep@gld.nl.

Dit artikel is online verschenen op: www.stedendriehoek.nl

Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door:
Silvana Support
Isokin Training & Therapie
Diëtistenpraktijk Bewust Vitaal
Slaapslim
RunX Apeldoorn
AV’34 Apeldoorn
Nieuwsblad Stedendriehoek
Omroep Gelderland
Midwinter Marathon
2thepoint

Laatste nieuws

Vallende sterren

Het is vrijdagavond 19 augustus en ik zit samen met mijn vriendin voor de TV, want het WK Atletiek in Budapest is gestart met de

Lees verder »