MELD JE AAN VOOR HET RUNNING TEAM VAN DENNIS LICHT

Oud topatleet Dennis Licht uit Apeldoorn is op zoek naar nieuwe, ongeoefende, hardlopers. Hij start, net als vorig jaar, een team voor absolute beginner waarmee hij de ‘Acht van Apeldoorn’ gaat lopen in februari 2021.

De ‘Acht van Apeldoorn’ is onderdeel van de Midwinter Marathon dat ieder jaar gehouden wordt in Apeldoorn. Of het evenement, in deze onzekere tijd, ook doorgaat is niet zeker, maar Dennis is van plan hoe dan ook de 8 km te gaan lopen. Dennis, “We gaan hoe dan ook een stip op de horizon zetten, op de eerste zondag van februari kan iedereen op een verantwoorde manier 8 kilometer hardlopen!”

De oproep voor deelnemers verscheen ook in de uitzending van  4 oktober  in het programma Gelderland Helpt

Hoe kan ik me aanmelden?

Voorgaande jaren trainde Dennis al twee groepen tot beginnende lopers. En met succes. Na maanden van trainen liep iedereen de 8km uit. Twijfel je nog? Niet doen. Er is een heel team van professionals die jou gaat begeleiden. Zij gaan geen uitdaging uit de weg om jou fit te krijgen. En aan alles is gedacht. Ook krijg jij een gesponsord kledingpakket en op voorhand worden er verschillende testen en analyses gedaan om jou sterke en minder sterke punten in kaart te brengen.

Wil jij ook onder professionele begeleiding aan je conditie werken? Stuur je motivatiebrief dan naar omroep@gld.nl.

Dit initiatief is mede mogelijk gemaakt door:

Silvana Support
RunX Apeldoorn
Isokin Training & Therapie
Bewust Vitaal
AV’34 Apeldoorn
Omroep Gelderland
Nieuwsblad Stedendriehoek

Laatste nieuws

Vallende sterren

Het is vrijdagavond 19 augustus en ik zit samen met mijn vriendin voor de TV, want het WK Atletiek in Budapest is gestart met de

Lees verder »