Rotaryrunners halen €20.000,- op voor Jeugfonds Sport & Cultuur

Als kersverse ambassadeur van het Jeugdfonds ben ik onwijs trots op de Rotaryrunners van Rotaryclub Apeldoorn. Samen met hen heb ik een prachtig avontuur beleefd met deelname aan de Berlijn Marathon. Ik vond het een eer om coach te mogen zijn van dit mooie gezelschap. 

Met 22 deelnemers aan de marathon en 24 wandelaars hebben we ons ingezet voor het Jeugdfonds Sport & Cultuur. En hoe! Met €20.000,- kunnen we enorm veel gezinnen ondersteunen in Apeldoorn om te kunnen blijven deelnemen aan sport- en culturele activiteiten. 

Juist in deze tijd zo belangrijk! Via deze weg wil ik ook mijn vertegenwoordiger Dave Klink van Bizz Sports bedanken. Mede dankzij zijn inzet heb ik kunnen deelnemen aan de marathon als tempomaker voor de Japanse atlete Sayaka Sato. Met mijn haaswerk heb ik zelf mijn volledige vergoeding kunnen doneren aan het goede doel. Ook mijn manager heeft zijn bijdrage volledig afgestaan. Een prachtig gebaar! 

De totale opbrengst gaat ook volledig ten goede komen van de doelgroep en wordt lokaal, in Apeldoorn dus, ingezet. En of het nog niet mooier kon was wethouder Sport & Welzijn, Sunita Biharie (SP), die ook armoedebestrijding in haar portefeuille heeft, aanwezig om de cheque in ontvangst te nemen. Als gedelegeerde van de lokale politiek is zij de link en verbindende factor zodat het ook direct voor armoedebestrijding ingezet kan worden. 

Laatste nieuws

Vallende sterren

Het is vrijdagavond 19 augustus en ik zit samen met mijn vriendin voor de TV, want het WK Atletiek in Budapest is gestart met de

Lees verder »