Succesvolle Midwinter Marathon voor klanten van Dennis Licht en het Loop Expertisecentrum

Bijna 14.000 deelnemers konden tijdens de Midwinter marathon weer laten zien waar ze al die tijd voor hadden getraind op de prachtige Koninklijke Loolaan. Na twee jaar coronaperikelen ging de Midwinter Marathon dan ein-de-lijk door. Geen zelfgeorganiseerd of online evenement, maar officiële deelname aan het grootste sportevenement van Apeldoorn. 

Ook voor de klanten van Dennis Licht en van het Loop Expertisecentrum was het meer dan een geslaagd hardloopfeestje. 

“Samen met mijn collega’s Johann, Callan en Xander van het Loop Expertisecentrum, blikken we terug op een prachtig evenement. Naast mijn eigen race, was ik vooral oprecht blij voor de beginnende hardlopers die ik samen met mijn collega’s heb voorbereid op dit evenement. De medewerkers van Schöck BV, Circulus Berkel en het FOJA Running Team als ook onze eigen loopgroep en individuele klanten deden het boven verwachting. Ze verbaasden zich denk ik vooral zichzelf”.  De mooiste reactie van kwam van Tim van den Brink van het FOJA Running Team, werkzaam voor Hamer Techniek: “in de ochtend voor de race kregen we al een appje van hem. Zijn dank aan ons als coaches was duidelijk te merken. Tim dacht nooit meer te kunnen hardlopen met zijn knie- en kuitklachten en heeft gewoon sneller dan verwacht de 8km zonder problemen uigelopen!” Tim was ook dankbaar naar zijn werkgever Fons Jans van FOJA Groep die de mogelijkheid had geboden om een trainingstraject te volgen. Dit trainingstraject is onderdeel van het FOJA Fit & Vitaal beleid waar Dennis Licht o.a. invulling aangeeft op de werkvloer bij de FOJA Groep. 

Dennis: “Het geeft me ongelooflijk veel energie om al die prachtige resultaten te zien bij de Midwinter Marathon. De een die nog als beginner meedeed aan de Acht van Apeldoorn, de ander die minuten sneller loopt dan ooit die in voorbereiding is op een voorjaarsmarathon. Dat was buiten mijn eigen prestatie de grootste overwinning van dat hele weekend!” 

Foto in header beschikbaar gesteld door: Pim Velthuizen (https://www.pimvelthuizen.nl/) @fotograafpimvelthuizen

 

Laatste nieuws

Vallende sterren

Het is vrijdagavond 19 augustus en ik zit samen met mijn vriendin voor de TV, want het WK Atletiek in Budapest is gestart met de

Lees verder »