Virtuele Midwinterloop groot succes!

Op 6 februari 2021 klonk het symbolische startschot van de virtuele Midwinterloop. Met 154 geregistreerde deelnemers in actie voor het goede doel werd er een mooi bedrag opgehaald voor de Abdi Nageeye Foundation. Diverse persoonlijke records sneuvelden en prachtige loopverhalen werden er gedeeld van deelnemers die barre weersomstandigheden trotseerden. Voor velen was dit online evenement een prachtige stok achter de deur om toch de voet buiten de deur te zetten.. En dat is precies waar het om te doen was met deze run. Mensen inspireren en motiveren om in beweging te komen en te blijven.

Restaurant Bon Vivant aan de Loolaan ging zelfs een uur eerder open, om als een ‘kleedkamer’ te dienen voor lopers die het echte Midwinter Marathon parkoers aflegden. Het restaurant zat enige tijd driekwartvol met hardlopers die zich nadien opwarmden met een warme chocolademelk en de benodigde welverdiende versnaperingen. De run was op vele manieren een succes, want de extra aandacht die de run opleverde voor de Foundation van Abdi Nageeye, zorgden bij elke post voor extra donaties. Met een totaal van exact € 2722,07 hebben we een prachtig bedrag opgehaald. Een geslaagde dag, een geslaagde run!

Via deze weg gaat dan ook dank uit naar jullie als deelnemer, maar ook aan de media die hun steentje bijdroegen. Zoals hardloopnetwerk.nl, runnersworld.com, De Stentor en Omroep Gelderland.

Laatste nieuws

Vallende sterren

Het is vrijdagavond 19 augustus en ik zit samen met mijn vriendin voor de TV, want het WK Atletiek in Budapest is gestart met de

Lees verder »